Nyheter arkiv
Nyhet
- Detaljer
Vi har valgt å melde barnehagen på som en "fem om dagen" barnehage.
Barnehagen har siden den startet hatt fokus på sunn og god mat med mye frukt og grønt, men velger nå å sette mer fokus på dette. En barnehage som er med i "fem om dagen" skal:
- Servere oppkuttet frukt og grønt som en del av måltidene hver dag.
- Praktisere fruktfest når det er barnebursdag, se www.frukt.no/fruktfest.
- Informere ansatte og foreldre om 5omdagen. Kosthold som tema på foreldremøter
Samtidig som vi setter i gang med dette har kokken satt opp dager avdelingene kan benytte kjøkkenet, kokken stiller opp med det avdelingene måtte ønske av ingredienser. Vi ønsket også å gjøre om rutinene med bursdagsfeiringene så det ikke skulle bli så mye kake, alternativet nå blir noe ekstra godt med frukten samtidig som barna gjerne kan bake en kake på sin kjøkkendag.
- Detaljer
Søknadsfrist
1. mars er offisiell søknadsfrist for lovfestet rett til barnehageplass.
- Detaljer
Vinteren kom endelig
Vi ønsker snøen hjertelig velkommen, og finner frem akebrett og vinterleker.
Barna kan gjerne ha med ski i bhg, bare pass på at de er godt merket
- Detaljer
Barnefotografen Fovea er stolte av å lansere landets første portrettapp.
- Detaljer
Resultatene fra trafikksikkerhet
Vi har nå sett på svarene fra undersøkelsen. Vi fikk inn 60 svar, og av disse svarte 60 at de sikret barna forskriftsmessig i bilen
- Detaljer
Parkering og sikkerhet
Tusen takk for mange positive tilbakemeldinger på mandag under trafikkaksjon
i barnehagen på morran
Barnehagen har barneseter vi kan låne ut om noen henter barn og ikke har med sete.
Vi kommer tilbake til resultatene fra spørsmåla dere svarte på senere, og setter da
evt opp et temamøte om trafikksikkerhet om dette er noe mange kunne tenke seg
- Detaljer
Mandag 25.11 har vi fokus på trafikksikkerhet
Mandag vil vi ha fokus på barns sikkerhet i bil,
og trygg bringe/hente situasjon i barnehagen.
Vi kommer til å dele ut et lite spørreskjema, og
et lite info skriv om parkering og sikkerhet.
- Detaljer
Kokken på kurs med Bodil Nordjore
På torsdag, fredag, lørdag og søndag har Torstein vært på kurs i Rauland, der lærte han å lage jolemat av Bodil Nordjore.
Han har laga pålegg som vi vil få smake på når det nærmer seg jul. Kurset hadde vært topp, og vi har fått en veldig
blid og inspirert kokk tilbake på kjøkkenet