Kom gjerne innom å besøk oss vi er her fra 6.30 til 17.00 hver dag.

 

Våre grunnverdier

Humor i vår hverdag betyr det at man kan tøyse og tulle med både barn og voksne, men vi vet hvor grensene går. Humor mellom voksne skaper en god trygg og arbeidsplass, smil og latter smitter over på barna. Personalet i Nystrand er en glad gjeng med mye godt humør.

Omsorg er bærebjelken i jobben vår. Personalet viser god omsorg gjennom trygghet og respekt for barna gjennom hele dagen. Dette gjøres ved at vi er tilstede gjennom å; trøste, kose, lese for, snakke samme, spille med, være en god turkamerat og leke med barna.

Raushet er viktig for oss. Det er viktig å lære barna tidlig den gleden det er å unne en annen, det å være gode og snille mot andre. Hva det vil si å være en god venn. Samtidig som vi skal lære de å sette grenser. I raushetstanken vår ligger Gjensidighetsprinsippet/Kardemommeloven: å være mot andre som du vil andre skal være mot deg.

Mot, å være ærlig og ekte, lære seg å stå for egne meninger, ikke være redd for å vise sine svakheter, men samtidig tørre å si ifra om sine meninger. I vår hverdag betyr det å skape ett godt og trygt miljø slik at det er rom for mangfold og ulikheter.

Matglede, vi har fokus på sunn og næringsrik mat og vi serverer 3 måltider hver dag. Til alle måltider serverer vi drikke og frukt og/eller grønnsaker. Vi har egen kokk og 3 dager i uke får vi middag hvorav ett alltid er ett fiskemåltid.

 

 Mye på tur

I personalet har vi flere medarbeidere som elsker å gå på tur og vi har ett flott nærmiljø med både skogen og fjæra så å si rett utenfor døra, 2 minutter å gå. Når vi er på tur bruker vi å ha med mat og frukt, av og til har vi kokken med oss og da vanker det god mat på bålet for han pakker alltid med noe spennende. Vi har vår egen hemmelige plass som vi bruker å gå til, der fyrer vi ofte opp bålet og vi koser vårs i både huler og trær.

 

 

 

 Ta kontakt om du lurer på noe. 

 

Hilsen Elin 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

35 29 10 20